Mijn doel als fotograaf is om jou en jouw verhaal vast te leggen, precies zoals jij bent.

Met iedere fotoreportage creƫer je een prachtige herinnering waar je nog lang op terug kunt kijken.
Want prachtige herinneringen zijn een dierbaar bezit die iedereen moet kunnen herbeleven.

Als fotograaf help ik jullie graag om die mooie herinneringen vast te leggen en te vieren.

"A photograph is the pause button of life."

ik ben laura, fotograaf, mama en creatieveling.

Hallo daar!

Nice to meet you!

Ik ben Laura de Braij-Schram en het gezicht achter de lens van Schram Fotografie. Als fotograaf mag ik de meest bijzondere momenten bijwonen en hiermee de prachtige herinneringen vastleggen.
Naast mijn passie voor fotografie ben ik getrouwd met de liefste man, Patrick, en de trotse mama van ons kleine avonturier, Lucas.

Mijn liefde voor fotografie is er al vanaf jongs af aan, maar in 2017 heb ik de stap genomen om er echt in te duiken en mijn bedrijf op te zetten.
Ik geloof in het vastleggen van de schoonheid van het leven in al zijn vormen, van de liefdevolle blik in de ogen van een pasgetrouwd stel tot de spontane glimlach van tijdens een portretshoot waarvan je niet wist dat je die had.

Voor mij is fotografie niet alleen een beroep, het is een manier om de wereld vast te leggen en te delen zoals ik die zie. Ik ben gefascineerd door mooi licht en de manier waarop het emotie en diepte aan beelden kan toevoegen. Mijn doel is om jouw verhaal te vertellen door middel van mijn lens en het perfecte licht, of het nu gaat om je bruiloft, een boudoirsessie of portretshoot (met een fantasy tintje).

Naast mijn passie voor fotografie ben ik eigenaresse van Sirena Fantasy Designs waar ik zelf kostuums en outfits voor ontwerp welke binnenkort te huren zijn voor evenementen en fotoshoots.

Reizen is een andere liefde die mijn hart heeft veroverd. De wereld verkennen, nieuwe culturen ontdekken en adembenemende landschappen vastleggen is voor mij een eindeloos avontuur.

Op naar nog meer mooie herinneringen. Tot snel!

Liefs,
Laura