Je wilt graag mooie foto's van jezelf laten maken waarin je vrouwelijkheid centraal staat. Jezelf pamperen en complete aandacht voor jezelf hebben.

Je wilt je mooi voelen en je eigen sensualiteit ervaren. Misschien wil je juist je aanstaande man verrassen voor de bruiloft.
En dan bekruipt je het gevoel dat je niet mooi genoeg bent, te dik, te dun of te oud bent.

Een gebrek aan zelfvertrouwen en onnodige onzekerheid.

Je hoeft niet te voldoen aan onrealistische schoonheidsidealen om mooi te zijn. Iedere vrouw is mooi en beschikt over natuurlijke schoonheid.

Een boudoir fotoshoot geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen. Zodra je de sessie geboekt hebt voel je je opgewonden en nerveus.
Terwijl je je mooiste lingerie en accessoires uitzoekt beginnen de zenuwen te komen.
Maar geen zorgen, ik begeleid je tijdens de sessie en leg jou op je mooist vast met stijlvolle, vrouwelijke foto's als eindresultaat.

Na de sessie ga je naar huis met een berg zelfvertrouwen waar je niet op gerekend had! Want het is ontzettend stoer dat jij je angst opzij hebt gezet en ervoor gegaan bent!

Je boekt al een boudoirsessie vanaf
€ 249,-

"Samen leggen we de mooiste versie van jezelf vast."

Boudoir

Je wilt graag mooie foto's van jezelf laten maken waarin je vrouwelijkheid centraal staat. Jezelf pamperen en complete aandacht voor jezelf hebben.
Je wilt je mooi voelen en je eigen sensualiteit ervaren. Misschien wil je juist je aanstaande man verrassen voor de bruiloft. En dan bekruipt je het gevoel dat je niet mooi genoeg bent, te dik, te dun of te oud bent. Je hoeft niet te voldoen aan onrealistische schoonheidsidealen om mooi te zijn. Iedere vrouw is mooi en beschikt over natuurlijke schoonheid.

Een boudoir fotoshoot geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen. Zodra je de shoot geboekt hebt voel je je opgewonden en nerveus.

Terwijl je je mooiste lingerie en accessoires uitzoekt beginnen de zenuwen te komen. Maar geen zorgen, ik begeleid je tijdens de shoot en leg jou op je mooist vast met stijlvolle, vrouwelijke foto's als eindresultaat.

Samen spreken we een tijd en datum af voor jouw sessie. Op de afgesproken datum en tijd ontvang ik je in het Boutiquehotel STAATS of op een door jezelf geboekte locatie.

Onder het genot van een glaasje bubbels en iets lekkers bespreken we de fotosessie en jouw wensen waarna wij aan de slag gaan. Na de sessie ga je naar huis met een berg zelfvertrouwen waar je niet op gerekend had.

Want het is ontzettend stoer dat jij je angst opzij hebt gezet en ervoor gegaan bent!

"Be yourself today. You look beautiful like that."

Informatie over je sessie

Boudoirsessie van 1,5 uur

Incl. 10 bewerkte foto's (extra foto's op nabestelling)

2 kledingwissels

Reiskosten tot 30 kilometer rondom Zandvoort

Beveiligde, online galerij

Harmonicaboekje in kleur naar keuze

Vanaf € 249,-*

*Voor mijn boudoirsessies werk ik samen met Boutiquehotel STAATS in Haarlem. Sessies in dit hotel zijn alle dagen van de week mogelijk (op basis van beschikbaarheid) om 12.00 vanaf € 65,-.
De prijs is afhankelijk van het kamertype en of de sessie doordeweeks of in het weekend plaatsvind.

Wil je genieten van extra digitale foto's? Dat is natuurlijk mogelijk!
De tarieven daarvoor zijn als volgt:

* 5 extra foto's € 44,99
* 10 extra foto's € 74,99
* Alle foto's incl. boutique album van 15x20 cm met 10 pagina's € 149,-
Binnen 3 tot 4 weken na de fotosessie ontvang je de foto's via een afgeschermde, persoonlijke galerij. Deze galerij is tevens beveiligd met een wachtwoord.

Binnen deze galerij kun je jouw favoriete foto’s uitkiezen even eventueel foto’s of producten nabestellen. Indien je het pakket afneemt met alle foto’s ontvang je van mij ook de albumopmaak nadat ik de foto’s in de galerij heb gezet. Wanneer je akkoord geeft op de albumopmaak ga ik deze voor je bestellen. Het album wordt binnen 6 weken na akkoord op de opmaak naar je verstuurd.

Levering

Publicatie

Een aantal van de foto’s die we geschoten hebben tijdens onze sessie gebruik ik graag voor mijn portfolio. Ik deel uiteraard geen foto’s zonder jou toestemming. 

Wanneer ik de beelden mag gebruiken ondertekenen wij voorafgaand aan de sessie samen een overeenkomst over het gebruik hiervan. Na het opleveren van de galerij zal ik eerst aan je vragen welke foto’s ik mag gebruiken. Op die manier komt er niets online te staan wat jij niet wilt!

Wat neem ik mee?

Neem verschillende setjes mee waar jij je mooi in voelt. Denk bijvoorbeeld aan mooie bijpassende (kanten)setjes, shortama’s, een stoere body en een groot wit overhemd of mooi, lang vest.

Dit wil niet zeggen dat we alle setjes gebruiken, maar zo kan ik je adviseren welke mooi zijn bij een bepaalde pose/achtergrond. Vergeet ook zeker de bijpassende accesoires en pumps niet! Qua accessoires kun je bijvooorbeeld denken aan een mooie armband, grote ketting of dat ene speciale sieraad wat je van je partner hebt gekregen. Dit soort sieraden vormen een mooie toevoeging aan je foto’s.

Ga je binnenkort trouwen? Neem dan bijvoorbeeld je bruidslingerie, sluier, sieraden en trouwschoenen mee. 

Levertijd

Is de levertijd van het album of de foto’s te lang? Geen probleem! Als je echt een ‘lastminute’ sessie boekt kan ik zorgen dat ik je minimaal 2 a 3 foto’s stuur welke je eventueel in een lijst cadeau kunt doen.

De verwerkingstijd voor het album komt omdat mijn albumleverancier is gevestigd in Portugal, dus als je die op tijd in huis wilt hebben er rekening mee houden dat je de sessie minimaal 8 weken van te voren boekt in verband met het retoucheren van de foto’s en de goedkeuring van de albumopmaak.